Мястото, където можете да намерите актуална информация и основни принципи за подобряване вашата финансова грамотност, както и полезни факти и практични съвети за инвестирането в ценни метали, и по-специално в Сребро.

вторник, 7 декември 2010 г.

Защо Среброто е все още изключително евтино?

Някои факти, които би трябвало да накарат всеки да се замисли

През последните години болшинството от инвеститорите в ценни метали се насочиха към закупуването на Злато, което веднага се отрази върху неговата цена и дори до известното му надценяване. В същото време Среброто, със своя голям потенциал като друг ценен метал, остава все още значително подценено.

Добре е, обаче, да се имат предвид следните факти, които неминуемо ще окажат влияние върху цените на тези два метала, в най-близко бъдеще.

Към дата 12.10.2010 (денят на първото публикуване на този материал) Среброто е със значително занижена цена от тази на Златото, съдейки по моментното съотношение на цените им, а именно около 1:58, при нормално усреднено такова 1 : (12-16).

Забележка: Към днешна дата 07.12.2010 това съотношение падна вече на ~ 1:47, поради по-дързото поскъпване на Среброто, като тази тенденция се очертава да се запази.


(Пълният текст на тази публикация)



(c) 2010 Integrity Life – София.



Няма коментари:

Публикуване на коментар