Мястото, където можете да намерите актуална информация и основни принципи за подобряване вашата финансова грамотност, както и полезни факти и практични съвети за инвестирането в ценни метали, и по-специално в Сребро.

сряда, 8 декември 2010 г.

Десетте основни правила на закупуването на Злато и Сребро

Техен автор е Франклин Сандърс - световно известен експерт в инвестирането на ценни метали. За съвременната финансова система той казва следното:

„Действащата в момента парична система създава абстрактни пари (въображаеми, нереални, измислени), посредством (печатането им, а дори и без да ги печата вече) отдаването им срещу лихва на банките (а чрез тях, на крайните клиенти). По този начин, рано или късно, създаващите тези измислени пари поробват всички чрез дългове, а оттам – изземват реалната собственост на хората. Налице е поглъщане на реалното и истинското от абстрактното и фалшивото. Единственото решение срещу това е: Не задържайте създадените от системата нереални пари (Трансферирайте ги в реални пари – Злато и Сребро).”


Но как дай-добре да стане това? "Десетте Божии Заповеди на Инвестирането в Злато и Сребро" на Франклин Сансърс могат да ви помогнат.

(Пълният текст на тази публикация)

(c) 2010 Integrity Life – София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар